Allemaal bedankt voor jullie deelname aan de 20 km van dit jaar!

Dankzij jullie hebben we een ongelooflijke bedrag opgehaald van wel €17.354! We kunnen dus zeker zeggen dat we ons oorspronkelijke doel ruim hebben gehaald.

We willen alle lopers, masseurs en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en energie. Zonder jullie was dit evenement niet mogelijk geweest.

Ontdek onderaan de pagina enkele foto's van deze prachtige dag.

We zien je graag volgend jaar, op 25 mei 2025, voor de 45e editie!

De inschrijvingen gaan van start in januari 2025. Neem voor meer informatie contact met ons op via 20km@infirmiersderue.be.

Bedankt aan onze sponsors

Graag willen we ook onze sponsors ontzettend hard bedanken voor hun onschatbare steun.

    

  

 

Kom erbij met uw bedrijf: download ons sponsordossier

Verhaal van een loper

"Waarom loop ik met Straatverplegers?"

Als sportster ontdek ik verschillende disciplines, zes maanden geleden kwam ik weer in contact met mijn eerste liefde: hardlopen en trailrunning. Een van mijn doelen is om deel te nemen aan de 20 km van Brussel. In plaats van simpelweg te wachten tot de inschrijvingen open gaan, me in te schrijven, te betalen en 'op eigen houtje' mijn nummer op te halen, heb ik besloten om dit doel een diepere betekenis te geven.

Ik werd geïnspireerd door een collega die de marathon van Parijs liep samen met een goed doel. Het was voor de hand liggend: ik zou de 20 km samen met een goed doel lopen dat me nauw aan het hart ligt en dat essentieel werk verricht.

Als verpleegkundige die in Brussel werkt, word ik diep geraakt door de acties van Straatverplegers: hulp bieden aan dakloze mensen. Ze beamen de kernwaarden van ons beroep: zorgen voor een waardig leven en een stem zijn voor degenen die noch kunnen spreken, noch gehoord worden.

Ik werk volop aan m'n persoonlijke groei. Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij Straatverplegers. Zo zorg ik niet alleen voor meer diepgang in mijn carrière, maar overstijg ik bovendien mijn eigen doelen!"

- Marilyn een verpleegster in Brussel met een passie voor sport.