Fans van de beroemde familie Van Laeken (Marka, Angèle, Roméo Elvis en Laurence Bibot) kunnen hun hart ophalen: Marka verloot een van zijn gitaren, bovendien gesigneerd door hemzelf en zijn welgekende gezinsleden, ten voordele van de vzw Straatverplegers. Een gebaar van steun voor de strijd tegen dakloosheid ter gelegenheid van de 60e verjaardag van deze Belgische zanger met een groot hart.

Marka en zijn familie zijn altijd betrokken geweest bij solidariteitsacties ten gunste van de meest achtergestelden. Ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag organiseert Marka een tombola waarbij je een gitaar kunt winnen die gesigneerd is door hemzelf, zijn dochter Angèle, zijn zoon Roméo Elvis en zijn echtgenote Laurence Bibot.

De opbrengst van de tombola gaat naar de vzw Straatverplegers, die een einde wil maken aan dakloosheid in Brussel, Luik en elders.

Sinds 2006 begeleidt Straatverplegers de meest kwetsbare dakloze mensen. In 15 jaar tijd haalde het team al 170 mensen uit de straat!

De tombola loopt online tot 22 mei 2022, maar de laatste tickets kunnen worden gekocht op 27 mei 2022 tijdens Marka's 60ste verjaardagsconcert in de Ancienne Belgique, waar hij zal worden omringd door zijn familie en andere genodigden.

© Axel Tihon

Doe mee aan de loterij

Koop kaartjes voor het concert 'Marka Family Style' in de AB