Black Friday. We kennen allemaal het fenomeen. De massa onvoorstelbare kortingen die we krijgen voorgeschoteld knauwen aan onze portefeuille. Vaak kopen we dan iets wat we niet echt nodig hebben. Slim verpakte communicatie die ons doet vergeten wat er echt toe doet: de mens.

Kies daarom dit jaar voor een uitgave met reële positieve impact: een gift aan Straatverplegers.

Music: bensound.com
Footage: Cottonbro & Mart Production

Kies voor uitgaven met een echte positieve impact!

Overal ter wereld bestormen mensen winkels in de hoop kans te maken op de beste koopjes. En dat terwijl steeds meer mensen vechten om te kunnen overleven op straat. Wist je dat er momenteel meer dan 800 mensen in Brussel zonder onderdak leven? In Luik meer dan 200. Geloof ons: hier kiezen ze niet voor.

Maar jij hebt nu wel de keuze. Je kan ervoor kiezen om je zuurverdiende centen te delen met diegenen die het écht kunnen gebruiken.

Een patient et een straatverpleegster

Maak nu een verschil

Elke gift telt. Zo eenvoudig is het. Jouw donatie zorgt ervoor dat we onze patiënten op lange termijn kunnen opvolgen om ze uiteindelijk opnieuw volwaardig te kunnen laten deelnemen aan de samenleving.

Help ons om van Giving Tuesday een dag van vrijgevigheid te maken. Een symbool waarbij jouw vrijgevigheid komaf maakt met overdreven consumentisme. Schenk opnieuw hoop aan de mensen die dit het meeste nodig hebben.

Hoe je nu kan helpen?

Het einde van dakloosheid helpen inluiden kan op verschillende manieren:

Jouw vrijgevigheid wordt onze kracht

Giving Tuesday, wat is dat juist?

Giving Tuesday is een wereldwijd initiatief dat onderstreept hoe vrijgevigheid in schril contrast staat met het hectische consumentisme dat Black Friday is. Het doel van Giving Tuesday is mensen de kans te geven om na te denken over de impact die ze kunnen hebben door het geld dat ze anders uitgeven aan zaken die ze niet echt nodig hebben, aan een goed doel te schenken.