Loop net zoals Marilyn de 20 km door Brussel met ons en zet je actie op !

Lees haar verhaal over waarom ze heeft gekozen om voor Straatverplegers te lopen.

"Waarom loop ik met Straatverplegers?"

Als sportster ontdek ik verschillende disciplines, zes maanden geleden kwam ik weer in contact met mijn eerste liefde: hardlopen en trailrunning. Een van mijn doelen is om deel te nemen aan de 20 km van Brussel. In plaats van simpelweg te wachten tot de inschrijvingen open gaan, me in te schrijven, te betalen en 'op eigen houtje' mijn nummer op te halen, heb ik besloten om dit doel een diepere betekenis te geven.

Ik werd geïnspireerd door een collega die de marathon van Parijs liep samen met een goed doel. Het was voor de hand liggend: ik zou de 20 km samen met een goed doel lopen dat me nauw aan het hart ligt en dat essentieel werk verricht.

Als verpleegkundige die in Brussel werkt, word ik diep geraakt door de acties van Straatverplegers: hulp bieden aan dakloze mensen. Ze beamen de kernwaarden van ons beroep: zorgen voor een waardig leven en een stem zijn voor degenen die noch kunnen spreken, noch gehoord worden.

Ik werk volop aan m'n persoonlijke groei. Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij Straatverplegers. Zo zorg ik niet alleen voor meer diepgang in mijn carrière, maar overstijg ik bovendien mijn eigen doelen!"

- Marilyn een verpleegster in Brussel met een passie voor sport.

Loop voor een goed doel!