Nu het koude seizoen begint, verwarmt BRUZZ de harten met een buitengewoon evenement, met als doel geld in te zamelen voor de activiteiten van Straatverplegers tegen dakloosheid. Hoe? Door op 25 november overal in Brussel en elders spaghetti -etentjes te organiseren. Doe je mee?

Draag op een smakelijke manier bij aan de strijd tegen dakloosheid!

Dankzij haar actie Brussel Helpt organiseert BRUZZ media elk jaar de grootste spaghettislag ter wereld.

Dit jaar gaat al het ingezamelde geld naar Straatverplegers! Een broodnodige opsteker in een tijd waarin steeds meer mensen op straat moeten slapen.

illustratie - Pierre Lecrenier

Optie 1. Bestel spaghetti

Ga samen met je vrienden en familie op stap en geniet van een heerlijke spaghetti bij iemand thuis of meld je aan bij een organisatie bij jou in de buurt.

Bestel je spaghetti

Je kunt halal, vegetarische of bolognese spaghetti bestellen voor de vaste prijs van €10 per portie. De plaatsen waar je spaghetti kunt eten, staan aangegeven op de website. Vergeet niet te reserveren!

Optie 2. Maak je eigen spaghetti

Zin om op 25 november spaghetti te maken voor vrienden, buren en/of onbekenden? Zet je koksmuts op en nodig ze uit om bij jou te komen eten. Registreer nu je evenement!

Registreer je actie

Illustratie - Pierre Lecrenier

Optie 3. Doe een gift

Ben je niet beschikbaar de dag zelf? Of nog erger: je houdt niet van spaghetti! Wat jammer... Je weet niet wat je mist!

Maar niet getreurd, wou je wel meedoen maar je bent niet beschikbaar op 25 november, dan kan je nog altijd een gift doen.

Doneer

Neem deel aan Brussel Helpt!