Misschien denk je dat de 20 km van Brussel niets voor jou is? Of zeg je bij jezelf, "daar ben ik te oud voor" ...  Maar wist je dat ook al een 69-jarige man in de kleuren van Straatverplegers de uitdaging is aangegaan?

Nooit te oud om een eind te maken aan dakloosheid

Bewegen is goed voor de gezondheid en dat geldt voor alle leeftijden. Vorig jaar was onze jongste teamgenoot 12 jaar oud en de oudste maar liefst 69!

Dankzij dit evenement en je deelname verzamelen we donaties waarmee we mensen in nood kunnen helpen en dakloze mensen uit de straat halen.

Schud de loper in je wakker

Leeftijd is geen excuus, want iedereen die gemotiveerd is kan meedoen. Maar misschien vind je het moeilijk om in beweging te komen? 20 KM is inderdaad geen kleine opgave, maar het lukt als je in jezelf gelooft en gemotiveerd bent.

Laat daarom de moed van dakloze mensen je motiveren om de loper of wandelaar in je wakker te schudden. Jouw inspanning om 20 km te lopen of te rennen is niets vergeleken met jarenlang overleven op straat.

Met ons meelopen, levert je ook heel wat vorodeel op. Want door hard te lopen, verbeter je je gezondheid en conditie, waardoor het risico op bepaalde ziektes verkleint.

Sluit je aan bij Team Straatverplegers!

Schrijf je dus nu in voor de 20 km en wandel/loop met Straatverplegers door Brussel. Je ontvangt ons motiverend e-book "Lopen dankzij Straatverplegers" met meer tips en tricks voor je training en je help iemand sneller uit de straat!

Voor een deelnameprijs van €45 zorgen wij voor je officiële inschrijving bij de organisatie 20km door Brussel, en voor de administratieve en financiële afhandeling. Je krijgt een kwaliteitsvol sport T-shirt met het logo van Straatverplegers en eventuele sponsors. En nog veel meer!

Wacht niet te lang: de inschrijving sluit op 30 april 2023.

Schrijf je in voor de 20km door Brussel 2023 met Straatverplegers