Denk je al eens na over je erfenis? Met een legaat t.v.v. Straatverplegers zou je jouw  inzet tegen dakloosheid kunnen verlengen of vernieuwen, of er een nieuwe vorm aan geven. In ieder geval staan wij graag ter beschikking om je  vragen daarover in alle vertrouwelijkheid en zonder engagement te beantwoorden. 

Door een legaat na te laten maak je van een einde een nieuw begin 

Straatverplegers mag rekenen op de steun van mensen die ook naar een wereld zonder dakloosheid streven. Het kan gaan om vrijwilligerswerk, maar ook om giften (eenmalig of terugkerend) en/of legaten. 

Dit zijn allemaal geweldige manieren om zich samen met ons te engageren. In het bijzonder zijn legaten een laatste gebaar om de wereld die we aan onze dierbaren nalaten beter te maken.

personnages portent une maison

Een extra fonds voor de strijd tegen dakloosheid

Door Straatverplegers in jouw testament op te nemen, geef je bijzonder kwetsbare mensen de kans hun leven in eigen handen te nemen. Zo leeft je engagement door op een zeer concrete manier.

Vorig jaar, bijvoorbeeld, ontving Straatverplegers een mooie erfenis. Het bedrag laat ons toe een Fonds op te richten, waarmee we onze woonmodules en andere projecten waarmee we meer woongelegenheid voor kwetsbare doelgroepen kunnen creëren, kunnen intensifiëren en professionaliseren. Het is een mooi voorbeeld hoe een nalatenschap ons doel - een einde aan dakloosheid - concreet dichterbij kan brengen.

Zorgen voor een sereen einde

Natuurlijk wensen we jou  een lang en gelukkig leven. Voor onze patiënten op straat echter, lijkt het leven al voorbij voor ze werkelijk overleden zijn.

Is het dan geen troostende  gedachte, dat jouw nalatenschap de belofte kan inhouden van een hervonden leven voor hen?

Een legaat nalaten aan Straatverplegers

Houdt je levenseinde je bezig? Denk je na over een testament? Wil je met jouw nalatenschap impact hebben op onze samenleving? Raadpleeg onze FAQ of contacteer ons per e-mail via donateurs@idr-sv.org voor een vrijblijvend gesprek hierover. 

Een legaat nalaten aan Straatverplegers?